Cel mai bun jucător UEFA: Iniesta, Messi şi Ronaldo îşi dispută titlul. Ce jucători au ocupat locurile 4-10

Andres Iniesta, Lionel Messi (ambii de la Barcelona) şi Cristiano Ronaldo (Real Madrid) sunt cei trei fotbalişti care îşi vor disputa titlul de cel mai bun jucător care a evoluat în Europa sezonul trecut, ce va fi acordat de UEFA, pe baza votului jurnaliştilor sportivi, la 30 august.

294 afișări
Imaginea articolului Cel mai bun jucător UEFA: Iniesta, Messi şi Ronaldo îşi dispută titlul. Ce jucători au ocupat locurile 4-10

Lionel Messi şi Andres Iniesta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest premiu onorific va fi decernat de forul european pentru a două oară, cu ocazia tragerii la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, care va avea loc la Monaco.

La 16 iulie, UEFA a nominalizat 32 de jucători, iar cei trei finalişti au fost desemnaţi de jurnalişti din cele 53 de ţări membre UEFA.

Acest premiu a fost creat de preşedintele UEFA, Michel Paltini, Mesii fiind desemnat primul câştigător.

În urma anchetei din acest an, locurile 4-10 au fost ocupate în ordine de Andrea Pirlo (Italia/Juventus), Xavi Hernandez (Spania/FC Barcelona), Iker Casillas (Spania/Real Madrid), Didier Drogba (Coasta de Fildeş/Chelsea - transferat în vară la Shanghai Shenhua), Petr Cech (Cehia/Chelsea), Radamel Falcao (Columbia/Atletico Madrid) şi Mesut Ozil (Germania/Real Madrid).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici