Cel mai scurt meci din circuitul ATP: Tomici a fost învins de Nieminen la Miami în 28 de minute

Tenismanul australian Bernard Tomici a fost învins, joi, cu scorul de 6-0, 6-1, de finlandezul Jarkko Nieminen, în 28 de minute şi 20 de secunde, în cel mai scurt meci din circuitul ATP, informează AFP.

246 afișări
Imaginea articolului Cel mai scurt meci din circuitul ATP: Tomici a fost învins de Nieminen la Miami în 28 de minute

Bernard Tomici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru Tomici, acesta a fost primul meci după abandonul de la Australian Open şi o operaţie la şold, făcută în ianuarie.

"A fost primul meu meci după operaţie. Nu sunt dezamăgit, trebuie doar să muncesc în continuare şi să îmi îmbunătăţesc prestaţiile", a declarat australianul.

Precedentul record privind cel mai scurt meci din circuitul ATP data din 1996, când britanicul Greg Rusedski l-a învins pe germanul Carsten Arriens în 29 de minute, cu scorul de 6-0, 6-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici