Certificatul de naştere al lui Falcao, în presă pentru a se confirma că jucătorul are 27 de ani

Certificatul de naştere al fotbalistului columbian Radamel Falcao a apărut, joi, în presa locală, pentru a se confirma că atacantul echipei AS Monaco are 27 de ani, nu 25, cum a susţinut un responsabil de la fosta sa şcoală.

295 afișări
Imaginea articolului Certificatul de naştere al lui Falcao, în presă pentru a se confirma că jucătorul are 27 de ani

Certificatul de naştere al lui Falcao, în presă pentru a se confirma că jucătorul are 27 de ani ((Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actul ce apare în cotidianul El Tiempo a fost emis de primăria din Santa Marta şi certifică faptul că jucătorul s-a născut la 10 februarie 1986.

Această dată figurează şi în fişa de identitate a jucătorului, la Federaţia Columbiană de Fotbal.

Marţi, Radamel Falcao a calificat drept ridicole zvonurile apărute în privinţa vârstei sale, asigurând că are 27 de ani. "Am fost surprins de informaţiile din presă privind vârsta mea care sunt complet ridicole. Vreau să le dezmint categoric şi să termin pentru totdeauna cu această poveste", a scris pe Twitter noul atacant al AS Monaco, transferat în această vară de la Atletico Madrid.

În 2005, Falcao a jucat pentru Columbia la Campionatul Mondial under-20. Dacă informaţia fostei sale şcoli este adevărată, atunci participarea lui la această competiţie ar fi ilegală şi ar putea face obiectul unei anchete FIFA.

Vicepreşedintele şcolii San Pedro Claver din Bucaramanga (nordul Columbiei), unde a învăţat jucătorul, a declarat pentru televiziunea columbiană că la înscrierea în această instituţie, Falcao a furnizat la data naşterii anul 1984.

Tatăl jucătorului, Radamel Garcia, şi federaţia columbiană nu au dorit să facă niciun comentariu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici