Cesena a renunţat la Mutu

Clubul Cesena a anunţat pe site-ul oficial că a întrerupt tratativele pentru transferul atacantului Adrian Mutu, divergenţele economice dintre cele două părţi fiind prea mari.

800 afișări
Imaginea articolului Cesena a renunţat la Mutu

Cesena a renunţat la Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Astăzi, marţi, 21 iunie, preşedintele Cesena Calcio, Igor Campedelli, s-a întâlnit la Roma cu Pietro Chiodi, agentul jucătorului român. Preşedintele a profitat de prezenţa la Roma pentru a testa fezabilitatea operaţiunii Mutu. Însă tratativele au fost întrerupte din cauza divergenţelor economice între cele două părţi", scrie site-ul oficial al clubului Cesena.

Pe de altă parte, tot marţi, fanii Fiorentinei au afişat un banner la stadion pe care scrie: "Florenţa vrea să strălucească alături de starul ei...Adrian rămâi".

Mutu are contract cu Fiorentina până în 2012, unde evoluează din 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici