CFR Cluj a anunţat transferul unui mijlocaş ofensiv italian adus de la Steaua Roşie Belgrad

Echipa de fotbal CFR Cluj Napoca a anunţat duminică definitivarea transferului jucătorului italian Filippo Falco. Mijlocaşul ofensiv este format la academia celor de la Lecce. Din 2021, Falco a evoluat în Serbia, la Steaua Roşie Belgrad, cu care a câştigat două titluri de campioană.

161 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a anunţat transferul unui mijlocaş ofensiv italian adus de la Steaua Roşie Belgrad

CFR Cluj a anunţat transferul unui mijlocaş ofensiv italian adus de la Steaua Roşie Belgrad

„Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Filippo Falco este noul jucător al echipei noastre.”, scrie CFR Cluj pe pagina de facebook.

„Crescut la academia celor de la Lecce, Falco a bifat 366 de meciuri în carieră, 55 de goluri şi 51 de pase decisive. În Italia, mijlocaşul ofensiv a jucat aproape 200 de partide în primele două eşaloane, unde a îmbrăcat, printre altele, tricourile celor de la Bologna, Cagliari, Lecce, Benevento, Cesena, Perugia şi Pescara.”, se mai scrie în prezentarea noului jucător.

La începutul anului 2021, italianul a ajuns în prima ligă a Serbiei, la Steaua Roşie Belgrad, formaţie pentru care a bifat 36 de partide, şase goluri şi patru pase decisive. Alături de această echipă, Falco a fost de două ori Campion al Serbiei, câştigând şi două Cupe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cfr cluj,
falco,
transfer

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici