CFR Cluj a făcut primul pas greşit în play-off: 0-0, cu Gaz Metan Mediaş

  • CFR Cluj a făcut primul pas greşit în play-off.
  • Echipa lui Dan Petrescu a remizat pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, scor 0-0.
  • Meciul s-a jucat fără spectatori.
145 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a făcut primul pas greşit în play-off: 0-0, cu Gaz Metan Mediaş

CFR Cluj a făcut primul pas greşit în play-off: 0-0, cu Gaz Metan Mediaş

Dan Petrescu a produs una dintre cele mai rapide schimbări din istoria campionatului de fotbal din România. Tânărul Alin Fica a fost înlocuit după aproximativ 24 de secunde scurse din meciul cu Gaz Metan Mediaş.

Campioana României nu a reuşit să înscrie în poarta lui Pleşca. Cea mai mare ocazie i-a aparţinut lui Vinicius, în minutul 75, când portarul medieşenilor a fost nevoit să respingă în corner. Gaz Metan nu a trimis niciun şut pe poartă, iar CFR Cluj a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Ovidiu Hoban, din prelungiri.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a ajuns la 30 de puncte acumulate în play-off. Echipa lui Dan Petrescu e la patru lungimi în faţa celor de la FCSB şi Universitatea Craiova, iar în următoarea rundă va primi vizita vicecampioanei.

Gaz Metan Mediaş se menţine pe ultimul loc loc în play-off, cu 23 de puncte. Formaţia lui Edward Iordănescu va juca pe terenul Astrei Giurgiu în etapa următoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici