CFR Cluj - Celtic Glasgow, scor 1-1, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj şi Celtic Glasgow au remizat, scor 1-1, miercuri seară, în prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor.

186 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Celtic Glasgow, scor 1-1, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj - Celtic Glasgow, scor 1-1, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Campioana României a deschis scorul în minutul 28, prin Mario Rondon, care a primit o pasă în adâncime şi l-a învins pe portarul Bain cu un şut din interiorul careului.

Până la pauză, Celtic a restabilit egalitatea. Mijlocaşul James Forrest a înscris pentru scoţieni, în minutul 37.

Deşi a avut o posesie mai bună în repriza secundă, CFR Cluj nu a reuşit să mai înscrie, iar partida s-a încheiat cu scorul de 1-1, un rezultat dătător de speranţe pentru echipa lui Dan Petrescu în vederea returului de la Glasgow.

Meciul retur dintre Celtic şi CFR Cluj este programat pentru marţi, 13 august, de la ora 21:45, la Glasgow.

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - C. Deac, L. Aurelio, Bordeianu, Djokovic - Rondon (76' Ţucudean) , Omrani (67' Păun)
Celtic: Bain - Ajer, Elhamed (87' Bitton), Simunovic (75' Jullien), Bolingoli - Forrest, Brown, McGregor - Christie - Edouard, Morgan (67' Ntcham)

Învingătoarea duelului dintre CFR Cluj şi Celtic se va înfrunta în play-off-ul Ligii Campionilor cu Slavia Praga (Cehia). Pierzătoarea va merge în play-off-ul Europa League, unde o va înfrunta pe învingătoarea dintre Sheriff Tiraspol (Moldova) şi AIK Stockholm (Suedia)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici