CFR Cluj i-a împrumutat pe Sepsi, Hora şi Voiculeţ la ASA Târgu Mureş

Clubul CFR Cluj a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, împrumutul până la finalul sezonului al jucătorilor Laszlo Sepsi, Ioan Hora şi Claudiu Voiculeţ la divizionara secundă ASA Târgu Mureş.

194 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj i-a împrumutat pe Sepsi, Hora şi Voiculeţ la ASA Târgu Mureş

Laszlo Sepsi (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Cei trei jucători nu au intrat în vederile antrenorului Vasile Miriuţă pentru returul acestui campionat.

Laszlo Sepsi evoluează la CFR Cluj din vara anului 2012, el mai jucând pentru FCM Târgu Mureş în sezonul 2011-2012.

Claudiu Voiculeţ a fost transferat la începutul sezonului de la Pandurii Târgu Jiu, în timp ce Ioan Hora a venit la CFR Cluj de la Gloria Bistriţa în 2010.

ASA Târgu Mureş ocupă, după disputarea a 16 etape, locul cinci în seria a II-a a diviziei secunde, la şase puncte de liderul CS Universitatea Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici