CFR Cluj merge mai departe. Echipa lui Dan Petrescu s-a calificat în play-off-ul UEFA Conference League

Campioana României, CFR Cluj, s-a calificat joi seara în play-off-ul UEFA Conference League, după ce a trecut în dublă manşă de bieloruşii de la Shaktior Soligorsk. După 0-0 în manşa tur, ardelenii s-au impus la limită în returul din Gruia.

1177 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj merge mai departe. Echipa lui Dan Petrescu s-a calificat în play-off-ul UEFA Conference League

Jefte

Deac a dat tonul la ocazii de poartă, în minutul 11, urmat de Petrila, în minutul 28, când acesta a şutat puţin pe lângă poartă.

Jefte a deschis scorul, în minutul 37, după o fază construită de Petrila şi Debeljuh, ultimul pasând din cădere, în careu, spaniolul marcând cu poarta goală.

Oaspeţii au replicat şi şi-au creat două ocazii, una pe finalul primei reprize, cu o lovitură de cap trimisă peste poartă, şi încă una în minutul 47, când şutul lui Krymi a fost respins cu dificultate de Scuffet.

Ardelenii au încercat să menţină posesia în repriza secundă şi s-au apropiat sporadic de poartă, bifând încă două ocazii prin Petrila şi Jefte.

Soligorsk a dat emoţii suporterilor din Gruia, Scuffet fiind pus la treabă în două rânduri.

S-a încheiat 1-0, rezultat în urma căruia clujenii merg în faza următoare.

CFR Cluj va întâlni în play-off-ul UEFA Conference League pe HJK Helsinki (Finlanda), care a învins în dubla manşă din turul 3 preliminar al Europa League pe NK Maribor (Slovenia).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici