CFR Cluj - Poli Iaşi, scor 2-1, în primul meci din play-off. Omrani a adus victoria în prelungiri

CFR Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa CSM Poli Iaşi, în primul meci din play-off-ul Ligii 1.

455 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Poli Iaşi, scor 2-1, în primul meci din play-off. Omrani a adus victoria în prelungiri

CFR Cluj - Poli Iaşi, scor 2-1, în primul meci din play-off. Omrani a adus victoria în prelungiri

George Ţucudena a deschis scorul în minutul 10, din apropiere, după o deviere a lui Mureşan, dar Andrei Cristea restabilit egalitatea în minutul 84, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri, în dreapta lui Arlauskis, care s-a aruncat în partea opusă. Billel Omrani a marcat, însă, golul decisiv în minutul 90+3, după o centrare a lui Costache şi o deviere cu călcâiul a lui Culio.

Spre finalul jocului, antrenorul gazdelor, Dan Petrescu, a fost trimis în tribune, din cauza unor proteste, şi va rata astfel derby-ul cu FCSB, din etapa viitoare.

În clasamentul play-off-ului, CFR a acumulat 33 de puncte şi s-a distanţat la cinci puncte de FCSB şi la şapte de CS Universitatea Craiova. Poli Iaşi ocupă ultimul loc, cu 20 de puncte, la două puncte în spatele ocupantelor locurilor 4 şi 5, Astra şi Viitorul.

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Hoban, Djokovic (Costache 85') - Deac, Culio, Păun (Mailat 63') - Ţucudean (Omrani 73'). Antrenor: Dan Petrescu.

CSM Poli Iaşi: Rusu - Bosoi, Jagodinskis (Mendes 46'), Frăsinescu, Bădic - Cioinac, Mihăescu (Kizito 78') - Platini, F. Zaharia, Chelaru - A. Cristea. Antrenor: Flavius Stoican.

Cartonaşe galbene: Păun 61', Ţucudean 67', Djokovic 74'/A. Cristea 45', Chelaru 72'.

Meciul a fost arbitrat de Iulian Călin, ajutat de George Neacşu şi Gabriel Stroe, iar al patrulea oficial a fost Florin Marcu. Olah Iosif (CCA) şi Viorel Ilinca (LPF) au fost observatori.

Stadion: "Dr. Constantin Rădulescu", Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici