CHELSEA - STEAUA. FILMUL meciului în imagini. Golurile, bucuria englezilor şi dezamăgirea steliştilor - FOTO

Steaua a ratat calificarea în sferturile de finală ale Ligii Europa după înfrângerea din deplasare în faţa celor de la Chelsea, scor 1-3. Românii au fost aproape de performanţa de a elimina câştigătoarea Ligii Campionilor de anul trecut după golul lui Chiricheş, Torres fiind însă cel care a adus calificarea englezilor în minutul 71.

2090 afișări
Imaginea articolului CHELSEA - STEAUA. FILMUL meciului în imagini. Golurile, bucuria englezilor şi dezamăgirea steliştilor - FOTO

CHELSEA - STEAUA. FILMUL meciului în imagini. Golurile, bucuria englezilor şi dezamăgirea steliştilor - FOTO (Imagine: Razvan Lupica / MediafaxFoto)

Aproximativ 5.000 de suporteri români au fost prezenţi pe Stamford Bridge pentru a încuraja Steaua în tentativa de a merge în sferturile de finală ale Ligii Europa.

Steliştii au intrat în teren în formula: Tătăruşanu - Râpă, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Chipciu, Tănase - Rusescu.

Campioana Europei a răsturnat rezultatului meciului din tur, când Steaua a câştigat pe teren propriu cu 1-0, în următoarea componenţă: Cech - Azpilicueta, David Luiz, Terry, A. Cole - Ramires, Obi Mikel - Hazard, Mata, Oscar - Fernando Torres.

Raul Rusescu a fost primul care a avut şansa să deschidă scorul, dar portarul Cech a reuşit să respingă şutul atacantului cu un ultim efort.

Până la urmă, spaniolul Juan Mata a fost cel care a adus-o pe Chelsea în avantaj, egalând scorul la general.

În ultimul minut al primei reprize, Steaua a reuşit egalarea prin Vlad Chiricheş, după un corner.

În acest moment, Chelsea avea nevoie de o victorie la două goluri pentru a merge mai departe.

Căpitanul celor de la Chelsea, John Terry, a fost cel care a adus-o din nou în avatanj pe tabelă pe campioana Europei.

În minutul 71, Chelsea era din nou calificată după golul lui Fernando Torres. Acelaşi atacant spaniol a ratat un penalti pentru Chelsea în minutul 88.

La finalul meciului, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a păstrat obiceiul de a aduna echipa la mijlocul terenului.

Mijlocaşul Adrian Popa, unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei la Londra, a fost consolat de căpitanul englez, John Terry.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici