Chivorchian: FC Timişoara are ca obiectiv promovarea şi finala Cupei României

Preşedintele Consiliului Director al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că gruparea sa are obiective îndrăzneţe, deşi echipa a pierdut un lot întreg de jucători în urma retrogradării în liga secundă.

117 afișări
Imaginea articolului Chivorchian: FC Timişoara are ca obiectiv promovarea şi finala Cupei României

Chivorchian: FC Timişoara are ca obiectiv promovarea şi finala Cupei României (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

"Ne dorim revenirea în Liga I şi, deşi este greu, dar nu imposibil, vrem sa ajungem în finala Cupei. Avem un nucleu de jucători capabili să îndeplineasca obiectivele impuse. S-au produs o serie de modificări în lot. Unii au plecat fiindcă li s-au încheiat contractele, cu alţii am reziliat angajamentele de comun acord. E posibil ca nu mai mult de doi jucători să mai plece pâna la începerea campionatului", a spus oficialul clubului timişorean.

Gheorghe Chivorchian a vorbit şi despre aducerea lui Ciprian Panait, o mai veche cunoştinţă a sa de la Bacău, în staff-ul tehnic, alături de Valentin Velcea, Iosif Rotariu şi Călin Frunză. "De mai mult timp am dorit să îl aduc la Poli. O parte din mine spunea ca e necesară venirea lui, o alta parte îmi zicea că, dacă ar veni la Poli, s-ar interpreta că mi-am adus un om de la Bacău. Însă trebuie spus că Panait este un profesionist, este doctorand şi lector la FRF. A lucrat cu antrenori importanţi, ca Iordănescu, Lucescu, Peseiro sau Andone", a explicat Chivorchian.

Conducătorul le cere suporterilor să mai aibă puţină răbdare în ceea ce priveşte una dintre cele mai arzătoare probleme în opinia fanilor, numele echipei. "Cel mai târziu în luna octombrie se va schimba şi denumirea clubului. Am făcut toate demersurile necesare la FRF. Însă, fiindcă iniţial a fost vorba de o hotărâre a TAS, tot de la această instituţie trebuie să vină şi confirmarea pentru schimbarea numelui. În aceste condiţii, se poate reveni la numele Politehnica Timişoara chiar şi după începerea sezonului", a declarat Chivorchian.

Acesta este optimist în privinţa semnării unui nou contract de colaborare cu autorităţile locale, înţelegerea anterioară fiind deja expirată. "Cred că săptămâna viitoare, în urma unei noi întâlniri, am putea întocmi un nou contract, bazat pe performanţă, cu clauze pe care să le îndeplinim. Acel contract ar putea fi aprobat în şedinţa din septembrie a Consiliului Local, când va fi şi o rectificare de buget", a precizat Gheorghe Chivorchian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici