Chivu: Nu ne putem compara cu Franţa, care rămâne principala favorită

Fundaşul Cristian Chivu a declarat că reprezentativa României nu se poate compara cu naţionala Franţei, care s-a impus, sâmbătă, cu scorul de 2-0, pe Stade de France, şi că echipa antrenată de Răzvan Lucescu este dominată din toate punctele de vedere pentru că atât poate, informează prosport.ro.

11 afișări
Imaginea articolului Chivu: Nu ne putem compara cu Franţa, care rămâne principala favorită

Chivu: Nu ne putem compara cu Franţa, care rămâne principala favorită (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am pierdut un meci, pe final, ofensiv n-am reuşit prea multe, defensiv am jucat bine, ca o echipă care îşi doreşte cu orice preţ să se agaţe de orice pentru a reuşi un rezultat bun. Înfrângerea asta cântăreşte destul de mult, mai avem şanse pe hârtie la locul doi. Franţa rămâne principala favorită, noi ne batem cu Bosnia şi Belarus. Nu ne putem compara cu Franţa. Suntem dominaţi din toate punctele de vedere pentru că atât putem", a spus Chivu, conform prosport.ro.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, sâmbătă, pe Stade de France, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Franţei, într-un meci contând pentru etapa a III-a a grupei D a preliminariilor Campionatului European din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici