Chivu: Sunt bucuros că joc finala Ligii Campionilor, dar încă nu am realizat nimic

Fundaşul formaţiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că este bucuros că va juca finala Ligii Campionilor cu Bayern Munchen, dar că pentru moment nu a realizat nimic.

13 afișări
Imaginea articolului Chivu: Sunt bucuros că joc finala Ligii Campionilor, dar încă nu am realizat nimic

Chivu: Sunt bucuros că joc finala Ligii Campionilor, dar încă nu am realizat nimic (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Sunt bucuros că joc finala Ligii Campionilor, dar încă nu am realizat nimic", a spus Chivu, care a fost integralist în partida pierdută, miercuri, de Internazionale Milano, cu scorul de 0-1, în faţa formaţiei FC Barcelona, în manşa retur a semifinalelor Ligii Campionilor.

Inter Milano a obţinut calificarea în ultimul act al competiţiei, graţie victoriei din tur, cu scorul de 3-1.

În finala Ligii Campionilor, Inter Milano va întâlni, pe data de 22 mai, pe arena Santiago Bernabeu din Madrid, formaţia germană Bayern Munchen.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici