Ciclistul Xavier Tondo a murit în urma unui accident domestic

Rutierul Xavier Tondo, în vârstă de 33 de ani, a decedat, luni dimineaţă, în staţiunea spaniolă Sierra Nevada, în urma unui accident domestic, el fiind zdrobit între maşina sa şi uşa garajului, a anunţat Garda Civilă din Spania.

356 afișări
Imaginea articolului Ciclistul Xavier Tondo a murit în urma unui accident domestic

Ciclistul Xavier Tondo a murit în urma unui accident domestic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Accidentul a avut loc în jurul orei 11.20, în momentul în care Tondo se pregătea să îşi scoată maşina din garaj. După ce a coborât din maşină, el a fost prins între uşa garajului, care se închidea, şi vehicul, în circumstanţe care încă nu au o explicaţie.

Potrivit Gărzii Civile, se pare că Tondo a murit pe loc.

Managerul echipei Movistar, Eusebio Unzue, a declarat că alături de Xavier Tondo se afla un alt rutier, Benat Intxaustim, de la gruparea Euskaltel.

Tondo se afla în staţiunea de schi Sierra Nevada pentru a se antrena la altitudine.

El a câştigat în acest sezon turul regiunii Castilia şi Leon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici