Cine este Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep în semifinale la Wimbledon

Jucătoarea de tenis Eugenie Bouchard, favorita numărul 13 şi locul 13 WTA, va fi adversara Simonei Halep în semifinalele turneului de la Wimbledon, după ce sportiva canadiană s-a impus, miercuri, în sferturi, scor 6-3, 6-4, în faţa germancei Angelique Kerber, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 9.

4496 afișări
Imaginea articolului Cine este Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep în semifinale la Wimbledon

Eugenie Bouchard (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bouchard s-a impus în meciul cu Kerber după 72 de minute. Canadianca de 20 de ani a atins faza semifinalelor la toate turneele de Grand Slam desfăşurate în 2014, Australian Open, French Open şi Wimbledon.

Eugenie Bouchard, în vârstă de 20 de ani, a fost prima jucătoare de tenis din Canada care a câştigat titlul de junioare la Wimbledon, în 2012. În acest an a ajuns până în semifinale la Australian Open şi French Open.

Tot miercuri, Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a devenit prima jucătoare din România care se califică în semifinelele turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după ce a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-0, pe sportiva germană Sabine Lisicki, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 19.

Halep şi Bouchard s-au mai întâlnit o singură dată, în acest an, în optimile de finală la Indian Wells, când românca s-a impus cu 6-2, 1-6, 6-4.

Meciul dintre Halep şi Bouchard va avea loc cel mai probabil joi.

În cealaltă semifinală se vor întâlni două jucătoare din Cehia, Petra Kvitova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, şi Lucie Safarova, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 23.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici