Ciprian Marica, despre sport, investiţii şi performanţă, la „Cu ochii pe mine”: “Sportul românesc este la limita supravieţuirii

  • Ciprian Marica: ,,Îmi este greu să spun asta despre un coechipier şi un coleg fantastic… a avut vină şi Mirel Rădoi la eşecul echipei naţionale”
273 afișări
Imaginea articolului Ciprian Marica, despre sport, investiţii şi performanţă, la „Cu ochii pe mine”: “Sportul românesc este la limita supravieţuirii

Ciprian Marica, despre sport, investiţii şi performanţă: “Sportul românesc este la limita supravieţuirii

Fostul internaţional a afirmat la „Cu ochii pe mine”, la Aleph News, că a trecut cu bine peste experienţa Covid. Acum are o porţie zdravănă de anticorpi, aşa că, se simte uşor mai relaxat.

 

Ciprian Marica: ,,Fotbalul este nesustenabil!”

Cât despre sportul românesc, concluzia fostului internaţional este una dureroasă, dar realist, ţinând cont de ceea ce se întâmplă pe teren şi de rezultatele din ultima perioadă.

 “Sportul românesc este la limita supravieţuirii (…) Fotbalul este nesustenabil. Nu ai resurse externe cu care să reuşeşti să ţii o echipă de fotbal.”, concluzionează Ciprian Marica.

 

Ciprian Marica: ,,A avut vină şi Mirel Rădoi la eşecul echipei naţionale”

,,În primul rând avem antrenor tânăr la echipa naţională. Antrenor care mi-a fost coechipier ani buni la echipa naţională. Este un băiat deosebit. Însă, sigur că experienţa nu prea poţi s-o cumperi. Chiar dacă îmi este greu să spun asta despre un coechipier şi un coleg fantastic, a avut vină şi Mirel Rădoi la eşecul echipei naţionale într-o perioadă. Tactica aleasă de el nu a fost cea mai potrivită. A avut şi el de învăţat după aceste jocuri, după aceste eşecuri şi sunt convins că va aborda astfel jocurile şi meciurile de acum încolo.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici