Circumstanţele în care şi-a pierdut viaţa Cristian Predoi, creatorul comunităţii „Pe Motoare”

  • Jurnalistul a murit vineri, într-un accident de motocicletă pe un drum judeţean din Suceava, la vârsta de 31 de ani.
  • Carosabilul era umed, iar Cristian Predoi a pierdut controlul motocicletei BMW, părăsind carosabilul şi izbindu-se de o maşină, fiind proiectat apoi într-un gard.
  • Mare amator de motociclism, Cristian Predoi se afla într-o călătorie prin ţară.
10307 afișări
Imaginea articolului Circumstanţele în care şi-a pierdut viaţa Cristian Predoi, creatorul comunităţii „Pe Motoare”

Cum şi-a pierdut viaţa Cristian Predoi, creatorul comunităţii „Pe Motoare”

Cristian Predoi, jurnalist şi creator al comunităţii „Pe Motoare”, a murit vineri într-un accident de motocicletă pe un drum judeţean din Suceava, la vârsta de 31 de ani.

Motociclistul era originar din judeţul Mehedinţi, absolvent al Colegiului „Gheorghe Ţiţeica” din Drobeta Turnu Severin, dar se stabilise în Otopeni, judeţul Ilfov.

Mare amator de motociclism, Cristian Predoi se afla într-o călătorie prin ţară. Sfârşitul i-a venit în după-amiaza de vineri, 16 iulie, într-o curbă de pe un drum judeţean, la Şaru Dornei, judeţul Suceava.

Carosabilul era umed, iar Cristian Predoi a pierdut controlul motocicletei BMW, părăsind carosabilul şi izbindu-se de o maşină şi fiind proiectat apoi într-un gard.

”Un tânăr în vârstă de 31 de ani, care se deplasa cu o motocicletă BMW de capacitate cilindrică ridicată, a murit în accidentul produs vineri după-amiază pe drumul judeţean din Şaru Dornei. Din primele date rezultă că tânărul a pierdut controlul într-o curbă, pe carosabilul umed, intrând într-o maşină şi apoi fiind proiectat într-un gard.

Cristian Predoi a fost iniţial conştient şi cooperant, dar ulterior, în drum spre spital, a început să se simtă foarte rău, acuzând dureri groaznice. În scurt timp, acesta a decedat, în ciuda eforturilor personalului medical, probabil din cauza unor grave leziuni interne.

Cristian Predoi era din Otopeni şi se pare că era în tranzit, fiind probabil la o tură cu motorul prin ţară. Cu şapte ore înainte de accident, acesta se afla la Topliţa, conform ultimei sale postări de pe o reţea de socializare”, scrie Radio Dorna, care publică fotografii de la accident făcute de Florin Paiu.

Tânărul era un motociclist cunoscut în România, fiind patron al unei firme de profil, cu numeroase aparţii pe la posturi TV. Cristian Predoi făcea inclusiv curse în afara ţării, fiind cu adevărat împătimit de motoare. Recent, el făcuse o călătorie în Alpi, cu motocicleta BMW R18.

”Sfârşitul. M-am simţit atât de bine cu BMW R18 şi MTR Tour. Această bicicletă mi-a oferit o altă perspectivă (nu doar concentrându-mă pe performanţă, bucurându-mă şi de vederile pitoreşti din Alpi) şi băieţii m-au făcut să înţeleg ce înseamnă ′′ fă turul corect ". 

Patru zile, 2.000 km, Noi prieteni. Mă întorc acasă în seara asta, şi încep să sortez filmările şi să pun totul la punct pentru un reportaj video”, anunţa tânărul la începutul acestei luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici