Cîrstea, Mitu, Niculescu şi Dulgheru joacă, joi, la BRD Bucharest Open

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea o va întâlni pe Andreea Mitu, joi, în optimile de finală la BRD Bucharest Open, partida fiind programată pe terenul central nu înainte de ora 16.30, au anunţat organizatorii competiţiei.

131 afișări
Imaginea articolului Cîrstea, Mitu, Niculescu şi Dulgheru joacă, joi, la BRD Bucharest Open

Monica Niculescu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Primul meci de pe terenul central le va avea ca protagoniste, începând cu ora 15.00, pe Danka Kovinici (Muntenegru) şi Julia Goerges (Germania).

După meciul Cîrstea - Mitu va urma partida Monicăi Niculescu, favorită trei, cu sportiva braziliană Teliana Pereira. În ultimul meci al zilei de pe terenul central, Alexandra Dulgheru, favorită cinci, o va întâlni pe americanca Anna Tatishvili.

Andreea Mitu va juca, joi, şi la dublu, alături de Patricia-Maria Ţig, urmând să întâlnească în sferturi perechea Cagla Buyukakcay/Viktorija Golubic (Turcia/Elveţia), în al patrulea meci de pe terenul patru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici