Cîrstea şi Niculescu, eliminate în turul doi la Indian Wells

Jucătoarele Sorana Cîrstea, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 25, şi Monica Niculescu (63 WTA) au fost eliminate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în turul doi al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells (California, SUA), cu premii de aproape şase milioane de dolari.

137 afișări
Imaginea articolului Cîrstea şi Niculescu, eliminate în turul doi la Indian Wells

Sorana Cîrstea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cîrstea a fost învinsă de sportiva italiană Camila Giorgi (79 WTA), venită din calificări, scor 7-6 (7/3), 6-3, după o oră şi 41 de minute de joc.

Niculescu a fost eliminată de jucătoarea rusă Ekaterina Makarova, cap de serie numărul 23 şi locul 24 WTA, scor 5-7, 7-6 (7/3), 6-3. Meciul a durat trei ore şi 11 minute.

Pentru participarea în turul doi, cele două românce au obţinut câte 16.000 de dolari şi câte 35 de puncte WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici