Claudiu Keşeru, care urmează să semneze cu FC Steaua, a efectuat vizita medicală

Atacantul Claudiu Keşeru, care urmează să semneze un contract cu FC Steaua, a efectuat, miercuri, vizita medicală la o clinică privată din Bucureşti.

144 afișări
Imaginea articolului Claudiu Keşeru, care urmează să semneze cu FC Steaua, a efectuat vizita medicală

Claudiu Keşeru (Imagine: Alexandru Jojda/Mediafax Foto)

Internaţionalul român a fost însoţit de team-managerul Marius Ianuli şi de medicul Radu Paligora, iar controlul medical a durat aproximativ două ore şi jumătate.

Ceilalţi jucători ai Stelei vor efectua vizita medicală joi, de la ora 8.00, iar la ora 15.00 va avea loc reunirea în vederea pregătirii pentru returul Ligii I.

Claudiu Keşeru, în vârstă de 27 de ani, a jucat ultima dată la formaţia franceză SC Bastia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici