Claudiu Keşeru: Nu pot descrie în cuvinte bucuria pe care o simt

Atacantul echipei SC Bastia, Claudiu Keşeru, a declarat, sâmbătă seară, după ce a marcat un gol şi a dat o pasă decisivă în partida câştigată, sâmbătă, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Toulouse, că nu poate descrie în cuvinte bucuria pe care o simte, informează site-ul bfmtv.com.

2371 afișări
Imaginea articolului Claudiu Keşeru: Nu pot descrie în cuvinte bucuria pe care o simt

Claudiu Keşeru: Nu pot descrie în cuvinte bucuria pe care o simt

"Nu pot descrie în cuvinte bucuria pe care o simt. A fost o plăcere enormă să marchez din nou. Nu am jucat în finalul sezonului trecut din cauza unei accidentări la menisc şi am stat două luni. Am revenit la antrenamente cu doar câteva săptămâni înainte de începerea noului sezon, dar genunchiul nu mă mai supără şi pot să mă concentrez la ceea ce am de făcut în teren", a spus Keşeru.

Fotbalistul Claudiu Keşeru a înscris un gol şi a fost autorul unei pase decisive în meciul câştigat de echipa sa, Bastia, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei FC Toulouse, în etaşa a IV-a a campionatului Franţei. Keşeru a marcat în minutul 43, iar în minutul 88 a fost înlocuit cu Sable. Al doilea gol al gazdelor a fost înscris de Romaric, în minutul 67, în urma unei pase de la Claudiu Keşeru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici