Claudiu Niculescu a semnat cu Universitatea Cluj

Atacant Claudiu Niculescu, legitimat în ultimul sezon la formaţia Dinamo Bucureşti, a semnat, miercuri, un contract pe două sezoane cu formaţia nou-promovată în Liga I, Universitatea Cluj, informează site-ul oficial al grupării ardelene.

113 afișări
Imaginea articolului Claudiu Niculescu a semnat cu Universitatea Cluj

Claudiu Niculescu a semnat cu Universitatea Cluj (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Tot miercuri, mijlocaşul Vasile Gheorghe, de la Astra Ploieşti, a semnat un contract pe două sezoane cu Universitatea Cluj.

Claudiu Niculescu, 34 de ani, a evoluat de-a lungul carierei la formaţiile FC Craiova, Extensiv Craiova, Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti, Genoa (Italia), MSV Duisburg (Germania) şi Omonia Nicosia (Cipru).

Internaţional român, Claudiu Niculescu a strâns opt selecţii sub tricoul "tricolor".

Vasile Gheorghe, titular în 32 de partide ale ultimului sezon la Astra Ploieşti, a semnat un contract cu Universitatea Cluj după ce nu a intrat în vederile noului antrenor al echipei prahovene, Mihai Stoichiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici