Clauză de reziliere pentru Fabregas la FC Barcelona de 200 de milioane de euro

Internaţionalul spaniol şi căpitan al formaţiei Arsenal Londra, Cesc Fabregas, a semnat un contract pe cinci sezoane cu FC Barcelona, a anunţat, luni, clubul catalan pe site-ul oficial, precizând că acordul va fi protejat de o "clauză de reziliere de 200 de milioane de euro".

164 afișări
Imaginea articolului Clauză de reziliere pentru Fabregas la FC Barcelona de 200 de milioane de euro

Clauză de reziliere pentru Fabregas la FC Barcelona de 200 de milioane de euro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Contractul va fi protejat de o clauză de reziliere de 200 de milioane de euro, în cazul rupturii premature a acordului", a anunţat FC Barcelona.

Fabregas, în vârstă de 24 de ani, care a semnat contractul în prezenţa preşedintelui FC Barcelona, Sandro Rosell, revine la clubul pe care l-a părăsit când avea 16 ani, în 2003.

FC Barcelona a anunţat că jucătorul "revine acasă", însă nu menţionează valoarea tranzacţiei, estimată între 36 şi 40 de milioane de euro. Însă, într-o declaraţie acordată cotidianului Sport, Sandro Rosell, afirmase că FC Barcelona plătit 29 de milioane de euro pentru jucător.

"În sfârşit mă întorc acasă", a declarat jucătorul la prezentarea în faţa fanilor catalani.

Fabregas va purta la FC Barcelona tricoul cu numărul 4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici