CM-2014 - Van Gaal: E dificil, Spania vrea să ajungă în finală. La fel şi Olanda

Selecţionerul Olandei, Louis Van Gaal, a declarat vineri seară, după tragerea la sorţi a grupelor Cupei Mondiale din 2014, că va fi dificil, deoarece atât olandezii cât şi spaniolii vor să ajungă în finală, iar în optimi ar putea avea ca adversară principala favorită a competiţiei, Brazilia.

101 afișări
Imaginea articolului CM-2014 - Van Gaal: E dificil, Spania vrea să ajungă în finală. La fel şi Olanda

Louis Van Gaal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este dificil. Spania vrea să ajungă în finală şi Olanda la fel. Chiar dacă ne-am impune, poate va trebui să învingem şi Brazilia (n.r. - în optimile CM). Brazilia este principala favorită a acestei competiţii. Pentru noi, Spania este evident o provocare. Chile este de asemenea o echipă bună. În ceea ce priveşte Australia, nu avem un palmares bun cu această echipă. Primul noastră partidă de la CM va fi cu Spania. Sper că Spania nu va fi în cea mai bună formă", a spus Van Gaal, informează AFP.

Antrenorul naţionalei statului Chile, Jorge Sampaoli, a afirmat că echipa sa va încerca să fie cât mai competitivă posibil. "Vom juca împotriva campioanei mondiale. Vom juca împotriva unei Olande foarte puternice. Vom încerca să fim cât mai competitivi posibil, pentru a avea şansa de a trece de grupe. Pentru a reuşi lucruri importante la Cupa Mondială trebuie să îi învingi pe cei mai buni, iar noi am picat cu cei mai buni", a precizat Sampaoli la postul spaniol Cuatro.

Olanda şi Chile vor evolua la Cupa Mondială din Brazilia în Grupa B, alături de campioana en titre Spania şi Australia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici