CM 2018: Mexic - Coreea de Sud, scor 2-1, în grupa F a turneului final

Naţionala Mexicului a învins, sâmbătă, scor 2-1, prima reprezentativă a Coreei de Sud, în primul meci din etapa a doua a Grupei E de la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia.

778 afișări
Imaginea articolului CM 2018: Mexic - Coreea de Sud, scor 2-1, în grupa F a turneului final

CM 2018: Mexic - Coreea de Sud, scor 2-1, în grupa F a turneului final

Golurile partidei au fost marcate de Carlos Vela, în minutul 26 din penalty, şi Javier Hernandez, în minutul 66, respectiv Heung-Min Son, în minutul 90+3.

În urma rezultatului, Mexic e lider în Grupa F, cu şase puncte, însă nu e sigură de calificarea în optimi. Suedia şi Germania se înfruntă în meci direct, de la 21:00, şi în funcţie de acest rezultat se poate decide soarta mexicanilor.

Suedia are trei puncte, pe locul doi în grupă, în timp ce nemţii şi Coreea de Sud sun codaşe, fără niciun punct. În ultima etapă se joacă Mexic - Suedia şi Germania - Coreea de Sud.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici