Coca-Cola intră în Formula 1. Compania va sponsoriza echipa Lotus-Renault

Compania Coca-Cola va sponsoriza echipa de Formula 1 Lotus-Renault, urmând să-şi promoveze marca de băuturi energizante Burn, a anunţat joi managerul team-ului, francezul Eric Boullier.

191 afișări
Imaginea articolului Coca-Cola intră în Formula 1. Compania va sponsoriza echipa Lotus-Renault

Coca-Cola intră în Formula 1 (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Suntem mândri că The Coca-Cola Company a ales Lotus F1 Team drept cel mai bun vehicul de reprezentare a mărcii Burn într-un parteneriat de înaltă ţinută", a declarat Boullier, citat de autosport.com.

La rândul lor, cei de la Burn au precizat într-un comunicat că vor încorpora "arta şi muzica într-un mod care va sparge convenţionalul unei sponsorizări tradiţionale în F1".

Parteneriatul va intra în vigoare în 2013.

Burn se va alătura astfel altor mărci de băuturi energizante prezente în Marele Circ, cum ar fi Red Bull, TNT sau Monster.

Lotus Renault, locul patru în clasamentul constructorilor, are, în acest moment, un singur pilot confirmat pentru 2013, pe finlandezul Kimi Raikkonen, care a câştigat în acest sezon Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici