Collins Fai, noul fundaş al "câinilor": Obiectivul meu e să câştig titlul cu Dinamo

Fundaşul camerunez Collins Fai, transferat în această vară la Dinamo, spune că obiectivul său este să câştige campionatul cu noua sa echipă, declarându-se totodată fericit că a ajuns să joace la formaţia pregătită de Gheorghe Mulţescu, informează site-ul oficial al clubului.

175 afișări
Imaginea articolului Collins Fai, noul fundaş al "câinilor": Obiectivul meu e să câştig titlul cu Dinamo

Collins Fai: Obiectivul meu e să câştig titlul cu Dinamo

"Sunt foarte fericit aici, în familia dinamoviştilor şi sper să îmi fac treaba cât mai bine. Avem o echipă tânără, valoroasă şi cred că vom face o figură frumoasă în campionat. Am ales să vin la Dinamo deoarece aici mi-au fost oferite cele mai bune condiţii. Eu cred că este echipa perfectă pentru un jucător tânăr cum sunt eu. Sunt foarte fericit aici, în familia dinamoviştilor şi sper să îmi fac treaba cât mai bine. Avem o echipă tânără, valoroasă şi cred că vom face o figură frumoasă în campionat. Obiectivul meu este să câştig titlul cu Dinamo şi să joc în cupele europene. Totuşi, trebuie să muncim foarte mult pentru a ajunge acolo unde ne dorim. Ştiu despre Dinamo că este o echipă cu tradiţie în fotbalul românesc, iar fanii noştri fac o atmosferă incredibilă pe stadion. Am auzit că suporterii au început să vină în număr din ce în ce mai mare la meciuri şi sper să fie aşa şi anul acesta", a declarat fundaşul de 21 de ani.

Lotul dinamoviştilor a plecat luni după amiza cu avionul spre Manchester (via Amsterdam) şi, mai departe, cu autocarul până la Leeds, pentru al doilea stagiu de pregătire centralizată din această vară, programat în perioada 1-13 iulie, la Oulton Hall Hotel Leeds.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici