Coman: Nu am dorit niciodată falimentul Rapidului, renunţ la toţi banii pe care îi am de recuperat

Portarul formaţiei Astra Giurgiu, Dănuţ Coman, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că nu a dorit niciodată falimentul echipei Rapid, precizând că este dispus să renunţe la toţi banii pe care îi mai are de încasat de la fostul său club aflat acum în insolvenţă, însă nimeni nu l-a contactat.

170 afișări
Imaginea articolului Coman: Nu am dorit niciodată falimentul Rapidului, renunţ la toţi banii pe care îi am de recuperat

Coman: Nu am dorit niciodată falimentul Rapidului, renunţ la toţi banii pe care îi am de recuperat (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Am avut discuţii de mai multe ori cu diverse persoane din conducerea clubului Rapid, am vorbit cu domnul Sichitiu, cu domnul Cristescu şi cu domnul Manea, şi le-am transmis să vină cineva să îmi aducă să semnez hârtia oficială prin care renunţ la datorii. Dar nimeni nu m-a mai contactat. Eu nu am dorit niciodată şi nu doresc nici acum falimentul Rapidului. Sunt dispus să mă întâlnesc oriunde cu cineva din conducere să semnez acea hârtie, chiar şi în parc sau în faţă la Pro Rapid, oriunde numai să se rezolve această situaţie", a spus Coman.

El a adăugat că datorează clubului Rapid ascensiunea în cariera sa de fotbalist şi de aceea doreşte să renunţe la banii pe care îi mai are de primit de la gruparea giuleşteană. "În afară de faptul că sunt rapidist, eu datorez acestui club ascensiunea în cariera de fotbalist. Ăsta este motivul pentru care am renunţat la datoriile pe care le mai am de primit", a spus Coman.

Conform unor surse din cadrul grupării giuleştene, Dănuţ Coman are de recuperat câteva zeci de mii de euro reprezentând salarii restante din anul 2012 când activa ca jucător la Rapid.

La termenul din 28 martie al dosarului de insolvenţă al FC Rapid, avocaţii jucătorilor Dănuţ Coman, Ovidiu Burcă, Ionuţ Stancu, Paul Codrea, Marius Bilaşco şi Călin Albuţ au solicitat instanţei respingerea planului de reorganizare şi intrarea clubului în procedura de faliment.

Clubul giuleştean, care activează în prezent în Liga a II-a, se află în procedura de insolvenţă din 7 decembrie 2012. Planul de reorganizare al FC Rapid, care se întinde pe o durată de trei ani, a fost confirmat, luni, de Tribunalul Bucureşti. Următorul termen în dosarul de insolvenţă este 26 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici