Comisia de Disciplină a FRF: Penalităţi sportive de câte 10.000 de lei pentru Pandurii şi FC Botoşani

Grupările Pandurii Târgu Jiu şi FC Botoşani au primit penalităţi sportive de câte 10.000 de lei de către Comisia de Disciplină a FRF, a anunţat, miercuri, site-ul lpf.ro.

111 afișări
Imaginea articolului Comisia de Disciplină a FRF: Penalităţi sportive de câte 10.000 de lei pentru Pandurii şi FC Botoşani

Comisia de Disciplină a FRF: Penalităţi sportive de câte 10.000 de lei pentru Pandurii şi FC Botoşani (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

FC Botoşani a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei pentru nerespectarea obligaţiei de inscripţionare a tricourilor cu sigla forului organizator al competiţiei la meciul cu FC Viitorul, scor 2-2, din etapa a doua a Ligii I.

Gruparea Pandurii Târgu a fost penalizată sportiv cu 10.000 de lei pentru "pătrunderea de persoane neautorizate" la meciul cu Steaua, scor 0-3, din etapa a doua.

Jucătorul echipei FC Voluntari, Andrei Poverlovici, a fost suspendat o etapă şi a primit o penalitate de 740 de lei pentru eliminarea de la meciul cu Petrolul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici