Comitetul Executiv al FRF: Schimbări între membrii comisiilor de disciplină şi recurs

Comitetul Executiv al FRF a decis, luni, un schimb de membri între comisiile de disciplină şi de recurs, timp de şase luni, ca urmare a diferenţelor dintre deciziile acestora în cazul suspendărilor dictate fotbaliştilor Gabriel Mureşan şi Alin Şeroni, au declarat surse federale pentru MEDIAFAX.

157 afișări
Imaginea articolului Comitetul Executiv al FRF: Schimbări între membrii comisiilor de disciplină şi recurs

Comitetul Executiv al FRF: Schimbări între membrii comisiilor de disciplină şi recurs

"Nu a explicat nimeni ce s-a întâmplat în cazurile fotbaliştilor suspendaţi cărora li s-au anulat ulterior pedepsele. Au explicat doar că au fost divergenţe de opinii. Concluzia finală a fost ca Valentin Cocean, de la Comisia de Recurs, să se ducă la Comisia de Disciplină din această iarnă. Iar Marian Tudor de la Comisia de Disciplină să se ducă până în vară la Comisia de Recurs. Totul pentru un schimb de experienţă", au declarat sursele citate.

Fotbaliştii Gabriel Mureşanu, de la ASA Târgu Mureş, şi Alin Şeroni, de la FC Viitorul au primit sancţiuni cu suspendarea pentru 16 etape din partea Comisiei de Disciplină a FRF, ulterior pedepsele fiind anulată, respectiv redusă la o etapă, de către Comisia de Recurs a federaţiei. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat săptămâna trecută că vor avea loc schimbări în componenţa comisiilor jurisdicţionale din cadrul FRF sau modificări ale regulamentului, pentru ca pe viitor să nu mai existe decizii contradictorii.

În cadrul aceleiaşi şedinţe de luni a Comitetului Executiv, preşedintele CCA, Kyros Vassaras, a prezentat un raport, conform căruia peste 80 la sută dintre meciurile din primele trei eşaloane au beneficiat de arbitraje foarte bune.

Grecul Kyros Vassaras nu a prezentat în cadrul Comitetului Executiv un raport detaliat, aşa cum i se solicitase de către prim-vicepreşedintele FRF, Gino Iorgulescu, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici