Competiţie auto-moto tragică în Macao: Doi piloţi au murit în calificări

Un pilot de automobilism din Hong Kong şi unul de motociclism din Italia au murit, vineri, la câteva ore diferenţă, în timpul calificărilor competiţiilor la care participau pe un circuit urban din Macao, au anunţat organizatorii, într-un comunicat.

153 afișări
Imaginea articolului Competiţie auto-moto tragică în Macao: Doi piloţi au murit în calificări

Competiţie auto-moto tragică în Macao: Doi piloţi au murit în calificări

Philipp Yau, în vârstă de 40 de ani, a pierdut controlul Chevrolet-ului Cruze pe care îl conducea, automobilul a lovit un zid de protecţie şi a luat foc, potrivit imaginilor transmise de televiziunea de Hong Kong. Pilotul a rămas blocat în maşină.

Cu câteva ore înainte, italianul Luis Carreira, 35 de ani, a murit după ce a căzut într-un viraj al circuitului. Tot în această şedinţă de calificări pentru competiţia de motociclism, un alt italian, Stefano Bonetti, a fost victima unui accident, suferind mai multe fracturi.

Grand Prix-ul găzduit de Macao este compus din mai multe curse care se desfăşoară pe durata a patru zile.

"Nu cred că sunt probleme cu circuitul, există de 60 de ani", a declarat Joao Manuel Costa Antunes, un membru al comitetului de organizare, care a adăugat că niciuna dintre cursele prevăzute în acest week-end nu a fost anulată, în ciuda accidentelor produse aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici