Concordia Chiajna a învins Corona Braşov, scor 1-0, în Liga I

Formaţia Concordia Chiajna a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Corona Braşov, într-un meci din etapa a patra a Ligii I.

182 afișări
Imaginea articolului Concordia Chiajna a învins Corona Braşov, scor 1-0, în Liga I

Concordia Chiajna a învins Corona Braşov, scor 1-0, în Liga I (Imagine: Shutterstock)

Unicul gol al partidei a fost înscris de Florea, în minutul 25, dintr-un penalti acordat de centralul Marcel Bîrsan pentru un fault în careu al lui Ilie.

Corona Braşov a rămas în inferioritate numerică în minutul 12, când Braganca a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Concordia Chiajna: Râmniceanu - Creţu, Melinte, Leca, Bucurică - M. Neagu, Ispir, Purece, Roşu (Serediuc '88) - Zaharia (Cl. Ionescu '71), D. Florea. Antrenor: Ionuţ Chirilă

Corona Braşov: Marc - Martac, Fl. Ilie, Kanon, Arce - Stănescu (Ene '80), Braganca - Neacşa, I. Coman (Chirciu '26), Dîlbea - Lourenco (Munteanu '36). Antrenor: Nicolae Manea

Cartonaşe galbene: Purece '11, Creţu '19, Roşu '59 / Braganca '4, '12, Ilie '25, Neacşa '43, Chirciu '50, Stănescu '67, Dîlbea '82

Cartonaş roşu: Braganca '12

Arbitri: Marcel Bîrsan (central) - Aurel Oniţă, Petruţa Iugulescu (asistenţi) - Iulian Călin (rezervă)

Observatori: Dan Victor Berbecaru, Paul Mincu

Înainte de începerea partidei, s-a ţinut un minut de reculegere în memoria lui Adrian Moise, masorul Concordiei Chiajna, care a încetat din viaţă în această vară. Jucătorii au intrat pe teren purtând tricouri cu mesajul: "Chiajna nu te va uita niciodată".

În minutul 75, tehnicianul Coronei Braşov, Nicolae Manea, a fost trimis în tribună.

Concordia Chiajna nu a evoluat în primele trei etape ale acestui sezon deoarece abia şi-a câştigat la TAS dreptul de a evolua în Liga I, în locul echipei Rapid Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici