Condescu: Nu exclud posibilitatea ca Sandu să primească voturile noastre

Preşedintele grupării Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, miercuri, că nu exclude posibilitatea ca împreună cu ceilalţi oficiali ai cluburilor patronate de sindicatele miniere să-l susţină pe Mircea Sandu la alegerile pentru şefia FRF.

11 afișări
Imaginea articolului Condescu: Nu exclud posibilitatea ca Sandu să primească voturile noastre

Condescu: Nu exclud posibilitatea ca Sandu să primească voturile noastre (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"E decizia lui şi o respect. Dacă aşa a decis să nu candideze trebuie să respectăm decizia, pentru că nu poţi obliga pe nimeni să facă ceva dincolo de voinţa lui. Era un orizont de aşteptare de la toţi cei care doreau o anumită schimbare, dar asta nu înseamnă că trebuie să pornim războaie. Cred că toţi cei care şi-au depus candidatura au şanse şi nu trebuie ca nimeni să nu fie desconsiderat şi nu e nimeni de neluat în seamă. Nu ne-am decis încă cu cine vom vota în aceste condiţii. Ne vom întâlni toţi şi vom cântări programul fiecărui candidat şi vom decide cu cine vom vota. Nu exclud nici un candidat şi nici posibilitatea ca Mircea Sandu să primească voturile noastre. Vom analiza şi vom da după aceea un răspuns. Noi când am discutat în octombrie s-a pus problema candidaturii lui Gică Popescu şi nu am alt mandat să discut acum", a declarat Condescu.

Oficialul grupării gorjene consideră că Popescu nu a avut timpul necesar pentru a prezenta un proiect concret, ceea ce l-a determinat să anunţe că nu candidează la preşedinţia FRF.

"Gică Popescu m-a sunat aseară, pe la ora 11 şi mi-a comunicat această decizie a lui pe care o respect şi n-am încercat să îl conving să adopte o altă poziţie. Mi-a spus că ar fi dorit să pornească nişte proiecte la care voia să aibă şi o finanţare asigurată. Aşa ar fi putut prezenta în programul lui nişte proiecte pentru infrastructură şi pentru dezvoltarea fotbalului românesc care nu ar fi avut acoperire fiindcă nu a avut timp să le concretizeze din punct de vedere al suportului material. Eu cred că el nu a avut timpul necesar să vină cu ceva concret şi fiind un om practic nu a vrut să prezinte nişte proiecte la care nu ar fi avut acoperire pentru că în perioada următoare ar fi trebuit să răspundă într-un fel sau altul pentru aceste proiecte", a mai spus Condescu.

Marin Condescu conduce Federaţia Naţională Mine Energie, organism care are peste 36.000 de membri şi organizaţii în 21 de judeţe din ţară.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu va candida la alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), "în semn de protest faţă de tot ceea ce se petrece în fotbalul românesc", dar şi pentru că data de organizare a alegerilor a fost devansată pentru 25 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici