Conference League: Adversar dificil pentru Răzvan Lucescu în optimi. Ajax-Aston Villa, meciul vedetă

Tragerea la sorţi a meciurilor din UEFA Conference League i-a adus lui PAOK, echipa condusă de Răzvan Lucescu, un adversar dificil în optimile de finală. Grecii joacă în deplasare turul cu Dinamo Zagreb. Ajax Amsterdam – Aston Villa este cel mai tare meci al optimilor.

122 afișări
Imaginea articolului Conference League: Adversar dificil pentru Răzvan Lucescu în optimi. Ajax-Aston Villa, meciul vedetă

Conference League: Adversar dificil pentru Răzvan Lucescu în optimi. Ajax-Aston Villa, meciul vedetă

Tragerea la sorţi a optimilor de finală din UEFA Conference League a avut loc vineri la Nyon, la scurt timp după cea a optimilor din UEFA Europa League.

Meciurile din faza optimilor de finală a Conference League, după tragerea la sorţi:

Servette - Viktoria Plzen

Ajax - Aston Villa

Molde - Club Brugge

Union Saint-Gillois - Fenerbahce

Dinamo Zagreb - PAOK

Sturm Graz - Lille

Maccabi Haifa - Fiorentina

Olympiakos - Maccabi Tel Aviv

Optimile de finală se desfăşoară în sistem tur-retur, primul meci având loc pe 7 martie, manşa secundă jucându-se o săptămână mai târziu, în 14 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici