Conferinţa de Est a câştigat All Star Game cu un scor record, 163-155

Echipa Conferinţei de Est a câştigat All Star Game, meciul vedetelor din NBA, impunându-se, la New Orleans, cu un scor record, 163-155, în faţa selecţionatei Conferinţei de Vest, informează cbssports.com.

81 afișări
Imaginea articolului Conferinţa de Est a câştigat All Star Game cu un scor record, 163-155

Conferinţa de Est a câştigat All Star Game cu un scor record, 163-155 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, la meciul de duminică s-a înregistrat cel mai mare număr de puncte la o ediţie a All Star Game, cele două echipe reuşind un total de 318. Precedentul record, de 303 puncte, data din 1987.

Cel mai bun jucător (MVP) al meciului a fost desemnat Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers), care a reuşit 31 de puncte şi 14 pase decisive. La 21 de ani, Irving este unul dintre cei mai tineri MVP din istoria All Star Game.

La partida de la New Orleans, Carmelo Anthony (New York Knicks) a reuşit 30 de puncte şi a stabilit un record al All Star Game, cu opt aruncări de trei puncte.

Din echipa Conferinţei de Vest, Kevin Durant şi Blake Griffin au reuşit câte 38 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici