Confruntare spectaculoasă la Dubai. Djokovic şi Medvedev se întâlnesc în semifinală

Novak Djokovic şi Daniil Medvedev s-au calificat joi în semifinalele turneului de tenis ATP 500 de la Dubai, şi au stabilit o semifinală interesantă, între actualul lider mondial şi unul detronat anul trecut.

143 afișări
Imaginea articolului Confruntare spectaculoasă la Dubai. Djokovic şi Medvedev se întâlnesc în semifinală

Novak Djokovic este în semifinala de la Dubai după ce l-a învins pe Hubert Hurkacz cu 6-2, 7-5, extinzându-şi seria de victorii la 20 de meciuri la rând.

Djokovic nu a pierdut anul acesta câştigând toate cele 15 meciuri de până acum, iar la acestea se adaugă şi cele de la ATP Final.

A fost încă o performanţă impresionantă a sârbului, care a avut o linie de statistică solidă cu 4 aşi, 19 lovituri câştigătoare şi doar 7 erori neforţate.

Daniil Medvedev şi-a uimit fanii la Dubai Championships, reuşind o revenire incredibilă şi învingându-l pe Borna Coric în sferturile de finală.

După ce a câştigat primul set cu 6-3, Medvedev s-a văzut condus cu 2-0 în setul al doilea. Dar, în loc să cedeze sub presiune, numărul trei mondial s-a mobilizat şi a a avut o serie senzaţională de 21 de puncte consecutive pentru a câştiga meciul cu 6-3, 6-2.

Pentru Medvedev este a 12-a victorie consecutivă, astfel că semifinala de vineri va fi una care va întrerupe şirul meciurilor fără înfrângere al unuia dintre combatanţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici