Consiliul FIFA al antrenorilor va propune ca echipele să facă a patra schimbare în prelungiri

Consiliul FIFA al antrenorilor va propune, pentru viitoarea ediţie a Cupei Mondiale, Rusia-2018, ca echipelor naţionale să le fie permis să efectueze o a patra modificare, în cazul în care partidele vor ajunge în prelungiri.

45 afișări
Imaginea articolului Consiliul FIFA al antrenorilor va propune ca echipele să facă a patra schimbare în prelungiri

Consiliul FIFA al antrenorilor va propune ca echipele să facă a patra schimbare în prelungiri

Francezul Gerard Houllier, membru în Grupul de Studiu Tehnic al FIFA, a declarat că introducerea celei de-a patra modificări va fi discutată la următoarele întâlniri, informează business-standard.com.

În prezent, sunt permise trei modificări, inclusiv pentru prelungirile partidelor.

Houllier susţine că introducerea unei schimbări suplimentare ar duce la mai puţine probleme musculare pentru jucători. El a afirmat că ideea i se pare bună, însă numai în prelungiri.

Fostul antrenor francez a precizat că în cazul în care un jucător se accidentează în prelungiri, atunci acesta ar putea fi schimbat.

Până acum, jucătorii care au intrat pe teren în timpul meciurilor au înscris 29 din cele 154 de goluri de la Cupa Mondială din Brazilia. Precedentul record data de la Cupa Mondială din Germania, când rezervele au înscris 23 de goluri.

Houllier a menţionat că rezervele joacă un rol important, deoarece ele intră cu prospeţime şi aduc o atitudine nouă. În sprijinul afirmaţiilor sale, Houllier a declarat că aproximativ 25 la sută dintre golurile reuşite la această ediţie a Cupei Mondiale s-au marcat în ultimele 15 minute ale partidei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici