Constantin Gâlcă: Integritatea jucătorilor a fost pusă în pericol din cauza terenului

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Constantin Gâlcă, a declarat, miercuri, după victoria din meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-0, că integritatea jucătorilor a fost pusă în pericol din cauza stării terenului, informează www.prosport.ro.

101 afișări
Imaginea articolului Constantin Gâlcă: Integritatea jucătorilor a fost pusă în pericol din cauza terenului

Constantin Gâlcă: Integritatea jucătorilor a fost pusă în pericol din cauza terenului (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Am avut un meci foarte greu din cauza terenului. Era practic un noroi. Integritatea jucătorilor a fost pusă în pericol. Sunt bucuros de victorie, aveam nevoie de ea. Am intrat foarte concentraţi în joc, ne-am adaptat foarte bine la teren. Aveam nevoie de o atitudine precum cea de azi. Lupta la titlu nu e gata până când nu se termină din punct de vedere matematic. Sunt bucuros de felul în care a jucat Chipciu. E greu să joci pe un asemenea teren, a muncit foarte mult, a făcut un joc bun. A fost răsplătit cu acest rezultat, chiar dacă nu a marcat. Dar e greu să rezişti pe picioare pe un asemnea teren", a spus Gâlcă, citat de prosport.ro.

Tehnicianul stelist a afirmat că mijlocaşul Alexandru Bourceanu i-a transmis că nu poate face deplasarea la Piatra Neamţ. "Râpă e accidentat. Bourceanu a zis că nu se simte în stare să joace, să vină la Piatra Neamţ. Eu nu am vorbit cu el, mi s-a transmis. M-a surprins, mai ales la experienţa pe care o are", a precizat Gâlcă.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, care a început cu o întârziere de 15 minute deoarece a fost nevoie de îndepărtarea zăpezii de pe terenul de joc.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Rusescu, în minutul 16, cu un şut de la marginea careului mare, după o respingere greşită a defensivei gazdelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici