Constantin Zotta: Balaj şi Cojocaru sunt răspunzători de demiterea antrenorilor Szabo şi Naghi

Directorul general al clubului FC Braşov, Constantin Zota, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că arbitrii Cristian Balaj şi Adrian Cojocaru sunt răspunzători de demiterea antrenorilor Adrian Szabo şi Ioan Naghi de la gruparea ardeleană.

102 afișări
Imaginea articolului Constantin Zotta: Balaj şi Cojocaru sunt răspunzători de demiterea antrenorilor Szabo şi Naghi

Directorul general al clubului FC Braşov, Constantin Zota (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Am adus la echipă doi oameni în care credem foarte tare, dar vreau să spun înainte de a vorbi despre ei, că domnii Cristian Balaj şi Adrian Cojocaru sunt răspunzători că Adrian Szabo şi Ioan Naghi au rămas fără loc de muncă. Sper să aibă ceva mustrări de conştiinţă şi să sufere puţin din cauza acestui lucru. Din cauza acestor oameni am fost nevoiţi să schimbăm ceva la echipă. Îmi doresc foarte tare ca cei de la Comisia Centrală a Arbitrilor să lase certurile şi să facă bine să asigure nişte arbitraje corecte, pentru că aşa ceva nu este posibil" a declarat Zotta.

"Şi-au bătut joc de munca unor oameni. Nu ne încălzeşte cu nimic faptul că Adrian Cojocaru a fost oprit de la delegări şi nici că probabil acelaşi lucru se va întâmpla şi cu Balaj. Pentru noi faptul este consumat, acum suntem în faţa unui nou drum şi tot ce ne dorim este să avem arbitraje corecte. Avem mare încredere în Aurel Ţicleanu şi Robert Ilyeş şi le dorim mult succes. Deocamdată înţelegerea este pe nouă luni, cât a rămas până la finalul campionatului, dar noi ne dorim ca lucrurile să meargă bine şi să rămână la FC Braşov mult şi bine", a mai spus Zotta.

Tehnicienii Aurel Ţicleanu şi Robert Ilyeş au semnat contracte până la finalul sezonului cu FC Braşov şi au fost prezentaţi, luni, ca fiind noii antrenori ai echipei ardelene, după demiterea lui Adrian Szabo şi a secundului Ioan Naghi.

Cristian Balaj a arbitrat meciul Oţelul Galaţi - FC Braşov, scor 1-0, din etapa a V-a, iar Adrian Cojocaru a condus partida FC Braşov - FC Botoşani, scor 1-2, din runda a IV-a a Ligii I.

După disputarea a cinci etape, FC Braşov ocupă locul 15 în clasamentul Ligii I, cu două puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici