Continuă litigiile la FR Tenis. Banii proveniţi din Fondul de Rezervă al României, „întorşi din drum” de tribunal

Nu este linişte la Federaţia Română de Tenis, unde Ion Ţiriac este acuzat că a condus „autocrat”.

892 afișări
Imaginea articolului Continuă litigiile la FR Tenis. Banii proveniţi din Fondul de Rezervă al României, „întorşi din drum” de tribunal

Continuă litigiile la FR Tenis. Banii proveniţi din Fondul de Rezervă al României, „întorşi din drum” de tribunal

Nu este linişte la Federaţia Română de Tenis, unde Ion Ţiriac este acuzat că a condus „autocrat”.

O instanţă a declarat ilegală, pe 1 aprilie, hotărâtea prin care suma de 1,4 milioane de lei, bani care proveneau din Fondul de Rezervă al României, erau destinaţi finanţării pregătirii jucătoarelor de tenis Simona Halep, Sorana Cârstea, Irina Begu şi MIhaela Buzărnescu pentru calificarea la Olimpaida de la Tokyo, a fost declarată ca fiind ilegală.

Documentul a fost semnat chiar de Ţiriac, în calitate de preşedinte al federaţiei. 

Iată ce reclamă pe Facebook antrenorul de tenis Marius Vecerdea, sibianul care este şi finul preşedintelui Klaud Iohannis:

Modelul autocrat, rusesc şi antidemocratic impus de Ioan Ţiriac la Federaţia Română de Tenis, a dat FALIMENT chiar în instanţele judecătoreşti din România!

Se pare că totuşi statul de drept încă funcţionează!!!

Singurul document semnat de Ioan Ţiriac in calitate de Preşedinte al Federatiei Romane de Tenis (link mai jos către documentul semnat de Ţiriac asa cum este postat pe site-ul oficial al FRT!) a fost anulat ca ILEGAL de instanţa Tribunalului Bucuresti prin Sentinţă DEFINITIVĂ!!!

Hotărârea AGO a FRT din 14.11.2019, convocată prin semnătura lui Ţiriac, prezidată si condusă de Ţiriac din calitatea de Preşedinte al FRT, prin care a aprobat cheltuirea a 1,4 milioane de lei proveniţi din fondul de Rezervă al Guvernului României (prin Hotărâre de Guvern emisă sub semnătura Vioricăi Dăncilă), bani care au ajuns direct în conturile unui cetăţean maghiar din Budapesta cu scopul, dovedit FALS şi aflat sub investigaţia DNA (vezi plângerea penala înregistrată a doua zi după emiterea acestui document), de a finanţa o presupusă calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo a jucătoarelor românce: Simona Halep, Sorana Cârstea, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu!!!, a fost declarată DEFINITIV ILEGALĂ şi anulată pentru multiple motive de ILEGALITATE prin Sentinţa DEFINITIVĂ a Tribunalului Bucuresti din dosarul 18021/3/2021 (apel la sentinţa din dosarul 36681/3/2019).

Rămâne de văzut cât de repede se va mişca acum DNA!!!, după dovedirea ILEGALITĂŢILOR făptuite în formă continuată, aceasta fiind a 8-a Hotărâre AG a FRT anulată ca ILEGALĂ pentru multiple motive prin Sentinţă judecătorească DEFINITIVĂ!

Fac un APEL către toţi oamenii de sport din România pentru a avea in sfârşit curajul să oprească acest mod retrograd de funcţionare a Federaţiilor Sportive Naţionale, după modelul autocrat al Rusiei cu impunerea în forţă a Autorităţii prin votul unor funcţionari publici manipulaţi si în contrasens total cu modelele statelor UE (vorba Ministrului Sportului de acum două zile: suntem ultima ţară din UE care funcţionează după sistemul cluburilor publice tot mai neperformante dealtfel).

Fac un APEL către toţi preşedinţii de Federaţii (vă vine să credeţi că există chiar si parlamentari care deţin funcţia de Preşedinte de Federatie Sportiva Naţionala???) să accepte in sfârşit că acest sistem nu mai poate funcţiona în acest mod dovedit ILEGAL prin multiple Sentinţe DEFINITIVE si prin deciziile a peste 25 de judecători!!!

Fac un APEL către toţi Preşedinţii de Federaţii Sportive Naţionale, ca măcar acum in momentul prăbuşirii modelului autocrat promovat de Rusia, să se alinieze în vederea respectării legii si mai ales să înţeleagă că avem nevoie de această REFORMĂ, prin care să motivăm libera concurenţă (şi nu monopolul unor cluburi publice a căror bugete sunt alimentate din bani publici şi risipite prin furt înainte să ajungă la sportivi si antrenori), să promovăm astfel specialiştii dedicaţi din sportul românesc să rămână in România si să nu mai ia calea pribegiei aducând plus valoare altor ţări!!!

Alin Petrache, Elisabeta Lipă, Cristinel Romanescu, Cozmin Guşă (preşedinte la FR Judo!!!), Ludovic Orban (chiar şi el este Preşedinte de Federatie Sportiva Naţionala!!! la Bridge), Carmen Tocală, Gabriel Toncean, Răzvan Burleanu, doar să numesc câţiva dintre actuali parlamentari, foşti Miniştri sau înalţi funcţionari publici, VĂ ROG, IN CEASUL CEL DIN URMĂ, LĂSAŢI IN URMĂ MODELUL RUSESC ŞI DAŢI O ŞANSA OAMENILOR DE SPORT DIN ROMÂNIA!

PS: Actul emis semnat sub semnătura lui Ţiriac aşa cum îl puteţi găsi pe site-ul oficial al FRT”, scrie Vecerdea, pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici