Contra: Chiar dacă este imposibilă calificarea, eu cred în miracole

Tehnicianul echipei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, a declarat după meciul cu Swansea, pierdut cu scorul de 1-5, că această înfrângere este ruşinoasă, după cel mai slab joc de când antrenează el formaţia ploieşteană, însă a precizat că deşi calificarea" este imposibilă" el crede în miracole.

172 afișări
Imaginea articolului Contra: Chiar dacă este imposibilă calificarea, eu cred în miracole

Cosmin Contra (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Nu îmi explic evoluţia băieţilor mei. Nu avem experienţă în asemenea meciuri, frica de un asemenea adversar, prea mult respect, relaxare probabil... O înfrângere ruşinoasă, dar asta este, trebuie să mergem înainte. Fotbalul ne dă posibilitatea să ne revanşăm. Îmi pare rău pentru această înfrângere, trebuie să ridicăm moralul. Nu e o înfrângere uşor de digerat, e cel mai slab meci de când antrenez eu echipa, este inexplicabil. Nu găsesc un motiv plauzibil. Mă doare această înfrângere pentru că puteam să pierdem cu Swansea, dar nu astfel. Astăzi am jucat un fotbal care nu cred că ne reprezintă şi chiar dacă valoarea jucătorilor întotdeauna face direfernţa cred că diferenţa nu există dacă jucătorii vor juca aşa cum trebuie. Să nu se creadă că săptămâna viitoare la Ploieşti se va întâmpla la fel. Şansele sunt de nici cinci la sută să ne calificăm dar lucrul ăsta le permite băieţilor să îşi arate adevărata valoare. Ne vom lupta până în ultimul minut pentru calificare şi chiar dacă este imposibilă eu cred în miracole. Golul pentru moral sper să fie de bun augur, dar aştept mult mai mult de la jucători", a spus Contra la Sport.ro.

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 5-1 (3-0), de echipa galeză Swansea, într-un meci din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Routledge '14, '25, Michu '22, Bony '59, Pozuelo '70 pentru gazde, respectiv Grozav '87 pentru Petrolul.

Meciul retur va avea loc în 29 august, la Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici