Copiii bachetbalistului LeBron James nu au voie să joace hochei şi fotbal american

Vedeta NBA LeBron James le interzice celor doi fii ai săi, LeBron jr. şi Bryce Maximus, să practice fotbalul american şi hocheiul pe gheaţă, deoarce el consideră aceste sporturi drept periculoase, informează marca.com.

281 afișări
Imaginea articolului Copiii bachetbalistului LeBron James nu au voie să joace hochei şi fotbal american

LeBron James (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În schimb, băieţii lui pot juca baschet, baseball şi fotbal. "Doar baschet, baseball şi fotbal (soccer) este permis în casa mea", a declarat jucătorul echipei Cleveland Cavaliers.

Întrebat dacă a luat această decizie din motive de siguranţă, James a răspuns afirmativ. "Este o chestiune de siguranţă. Sunt destule sporturi pe care să le practice, mai puţin hochei şi fotbal. Ca părinte, îţi doreşti să-şi protejezi copiii cât mai mult. Nu cred că sunt unicul care le interzice copiilor să nu joace fotbal american", a explicat baschetbalistul.

James a dezvăluit că Bryce Maximus, în vârstă de 7 ani, joacă fotbal, iar Le Bron jr, de 10 ani, începe să se concentreze asupra baschetului.

LeBron James este împotriva practicării fotbalului american după ce a avut o experienţă în acest sport. Înainte de a se dedica baschetului, James a jucat un an fotbal american şi a renunţat după ce şi-a rupt mâna la un antrenament.

James şi soţia lui Savannah Brinson mai au o fiică, Zhuri, născută la 22 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici