Copos: Aştept motivarea deciziei, pentru a face demersurile de reparare a unei hotărâri nedrepte

Fostul acţionar majoritar al FC Rapid George Copos şi-a reafirmat nevinovăţia în cazul transferurilor pentru care a fost condamnat, precizând totdată că aşteaptă motivarea sentinţei dictate de Curtea de Apel Bucureşti, pentru a face demersurile legale în vederea reparării unei hotărâri nedrepte.

124 afișări
Imaginea articolului Copos: Aştept motivarea deciziei, pentru a face demersurile de reparare a unei hotărâri nedrepte

George Copos (Imagine: Ovidiu Micsik / Mediafax Foto)

"Informez opinia publică asupra faptului că mă voi conforma întrutotul obligaţiilor ce îmi revin în urma pronunţării deciziei mai sus amintite. Cu toate acestea, îmi exprim surprinderea faţă de decizia Curţii de Apel Bucureşti întrucât mă consider nevinovat. Sunt nevinovat pentru că nu am săvârşit nicio faptă penală şi mă aşteptam ca hotărârea de achitare pronunţată de Tribunalul Municipiului Bucureşti să fi fost menţinută de Curtea de Apel Bucureşti. În consecinţă, continui să îmi afirm nevinovăţia. Aştept motivarea deciziei de condamnare pentru a face demersuri legale necesare în vederea reparării acestei hotărâri profund nedrepte. Doresc să îmi asigur angajaţii şi partenerii de afaceri că toate angajamentele asumate de societăţile comerciale membre ale Holdingului ANA vor fi respectate cu loialitate", a afirmat Copos, într-o postare pe blogul său.

George Copos a fost condamnat, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. El a fost încarcerat în aceeaşi zi la Penitenciarul Rahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici