Copos: Cred că vom semna contractul cu Ioan Andone

Principalul acţionar al FC Rapid, George Copos, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că este încrezător că antrenorul Ioan Andone va semna un contract cu gruparea giuleşteană, precizând că i-a propus tehnicianului un proiect pe trei ani şi două luni.

21 afișări
Imaginea articolului Copos: Cred că vom semna contractul cu Ioan Andone

Copos: Cred că vom semna contractul cu Ioan Andone (Imagine: Costantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Nu pot să confirm şi nici să infirm ceva legat de domnul Ioan Andone, pentru că deocamdată nu am semnat contractul. Am negociat, am discutat, a fost destul de greu, dar cred că vom reuşi până la urmă să semnăm. Este vorba de un proiect valabil trei ani şi două luni. Bineînţeles că ne dorim foarte mult ca împreună să ajungem pe un loc de Liga Europa la finalul acestui sezon, pentru că eu cred că Rapid are unul dintre cele mai bune loturi din România la momentul actual", a spus Copos.

George Copos crede că şi Ioan Andone poate obţine rezultate bune la conducerea tehnică a Rapidului, după ce echipa giuleşteană a avut succese cu antrenori care au pregătit anterior rivala Dinamo. "Dacă vom semna, eu doresc foarte mult ca Ioan Andone să reuşească la Rapid, pentru că noi am avut experienţe fericite şi cu Mircea Lucescu de la Dinamo şi cu Mircea Rednic, tot de la Dinamo", a adăugat Copos.

El a anunţat componenţa echipei tehnice, în cazul în care Ioan Andone va semna contractul.

"Mă bucur foarte mult că Ioan Andone şi-l doreşte în echipa tehnică şi pe secundul Ciprian Panait, precum şi pe antrenorul-jucător Adrian Iencsi. Practic staful va fi format din Ioan Andone, Ion Manu - antrenor cu portarii, Ciprian Panait - secund şi Adrian Iencsi - antrenor-jucător", a subliniat Copos.

Tehnicianul Ioan Andone, însoţit de impresarul Victor Becali, a negociat, miercuri, timp de aproximativ trei ore, la Hotelul Crowne Plaza, cu George Copos preluarea conducerii tehnice a echipei Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici