Copos: Puteam marca de cinci ori şi tot de atâtea ori arbitrul ne anula golul

Acţionarul principal al FC Rapid, George Copos, a acuzat maniera de arbitraj a centralului Robert Dumitru, după meciul pierdut de echipa giuleşteană, scor 0-1, cu FC Vaslui, menţionând că echipa rapidistă putea marca cinci goluri la jocul de luni şi toate ar fi fost anulate de arbitru.

23 afișări
Imaginea articolului Copos: Puteam marca de cinci ori şi tot de atâtea ori arbitrul ne anula golul

Copos: Puteam marca de cinci ori şi tot de atâtea ori arbitrul ne anula golul (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Puteam să marcăm de cinci ori la Vaslui şi arbitrul anula toate golurile. A fost un autogol clar al echipei FC Vaslui şi arbitrul a dat ofsaid. Puteam înscrie de 5, 6, 7 sau de 8 ori şi arbitrul anula toate golurile", a precizat, la Digi Sport, conducătorul echipei rapidiste, fâcând referie la o fază din minutul 74, când la o lovitură liberă executată de Spadacio, mingea a intrat în poarta echipei vasluiene, dar centralul Dumitru a anulat golul pe motiv de ofsaid.

Întrebat dacă postul tehnicianului rapidist Nicolae Manea este în pericol după acest insucces, Copos a răspuns: "Nu pot să vă răspund la această întrebare acum".

Copos a făcut apoi referire la "cazul Varga - Bălan", precizând că aceşti doi jucători transferaţi legal nu sunt lăsaţi să evolueze de trei săptămâni: "Avem doi jucători pe care i-am transferat legal de la Sportul Studenţesc la Rapid şi pe care am plătit aproape o jumătate de milion de euro. Deşi i-am transferat legal respectând toate regulile, ei nu sunt lăsaţi să joace de trei săptămâni. Sunt convins că TAS (n.r. - Tribunalul de Arbitraj Sportiv) va da o decizie corectă şi cineva va plăti. Va plăti cineva de la LPF, care s-a şi antepronunţat. TAS va da o decizie şi cei care i-au blocat pe cei doi jucători să-şi exercite dreptul de muncă legal vor plăti. Asta este, ne batem pentru un loc de Liga Europa. Cred că jucătorii au dat totul în acest joc".

FC Timişoara a contestat, la 8 martie, la Comisia de Disciplină a LPF, dreptul de joc la Rapid al fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, în partida directă din cadrul etapei a XX-a a Ligii I. Oficialii grupării timişorene au precizat atunci că se consideră îndreptăţiţi să câştige meciul cu 3-0 la masa verde, acuzând nereguli în transferurile şi legitimările jucătorilor Varga şi Bălan.

Săptămâna trecută, Comisia de Disciplină a LPF a suspendat soluţionarea contestaţiei depuse de FC Timişoara privind dreptul de joc al lui Bălan şi Varga în Liga I, după împrumutul lor de la Sportul Studenţesc, şi a solicitat un punct de vedere din partea Comisiei pentru Soluţionare a Litigilor.

Aceasta din urmă şi-a declinat, marţi, competenţa în judecarea cazului Varga-Bălan, trimiţând unul dintre capetele de cerere, cel privind legitimitatea transferurilor celor doi fotbalişti, la Comisia Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF.

Formaţia Rapid Bucureşti a pierdut, cu scorul de 0-1 (0-1), partida susţinută, luni, în deplasare, cu FC Vaslui, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici