Copos: Vreau să rămânem pe un loc de Europa League, şi să câştigăm Cupa României

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, că vrea să-l ajute pe antrenorul Răzvan Lucescu, în care are încredere, să păstreze echipa pe un loc care să-i permită să joace în Liga Europa şi să câştige Cupa României.

59 afișări
Imaginea articolului Copos: Vreau să rămânem pe un loc de Europa League, şi să câştigăm Cupa României

Copos: Vreau să rămânem pe un loc de Europa League, şi să câştigăm Cupa României (Imagine: Bogdan maran/Mediafax Foto)

"Sunt total alături de Răzvan Lucescu. Este un om curat, care a muncit foarte mult, cu bună credinţă, pentru a obţine rezultate. Ne-am gândit să-l ajutăm pe Răzvan să îşi îndeplinească obiectivele. Din păcate, a avut aceste nereuşite, acestea se întâmplă în viaţa unei echipe. Vreau să-l ajut pe Răzvan Lucescu să reuşească. Să rămânem pentru un loc de Europa League şi, dacă Dumnezeu ne ajută, să câştigăm Cupa României. Tensiunea pe care au creat-o suporterii împotriva echipei, în general, nu este bine. Toarnă plumb în picioare, oamenii se blochează şi nu pot să joace. În viaţa fiecărei echipe sunt probleme. Şi sunt convins că Răzvan va şti să rezolve aceste probleme", a declarat Copos.

Oficialul grupării giuleştene nu crede în posibilitatea ca Dinu Gheorghe să preia o funcţie în cadrul clubului Steaua.

"Oameni buni, s-a născut domnul Dinu Vamă la Steaua? Sau să conducă Steaua? Eu spun că ar face cea mai mare greşeală din viaţa lui! A venit, ne-am salutat şi a plecat. Ăsta este domnul Gheorghe", a mai spus Copos, la finalul întâlnirii pe care a avut-o cu Dinu Gheorghe.

Sâmbătă, Copos declarase că fostul preşedinte Dinu Gheorghe va reveni în conducerea FC Rapid, în funcţia de administrator delegat, până la sfârşitul acestui sezon. A doua zi, fostul preşedinte rapidist a afirmat că în proporţie de 99 la sută nu va veni la gruparea giuleşteană.

"S-au întâmplat nişte lucruri la Rapid azi, nu la echipă, în conducere, care m-au făcut să mă răzgândesc. 99 la sută nu mai vin la Rapid. Mâine (n.r. - luni) îi voi spune de ce lui George Copos. Din 50-50 cât era, acum mai e doar unu la sută", a declarat Dinu Gheorghe la DigiSport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici