Corina Căprioriu, a doua medalie de bronz pentru România, la Grand Prix de la Samsun

Corina Căprioriu, vicecampioana olimpică la judo, a cucerit, vineri, cea de-a doua medalie de bronz pentru România, la Grand Prix de la Samsun (Turcia), competiţie dotată cu premii totale de 100.000 de dolari.

50 afișări
Imaginea articolului Corina Căprioriu, a doua medalie de bronz pentru România, la Grand Prix de la Samsun

Corina Căprioriu, a doua medalie de bronz pentru România, la Grand Prix de la Samsun (Imagine: Radu Oltean/Mediafax Foto)

Corina Căprioriu a fost învinsă în lupta pentru câştigarea grupei D la categoria 57 de kilograme, intrând în recalificări. În această fază, a câştigat prima luptă, cu Ketleyn Quadros (Brazilia), iar în disputa pentru medalia de bronz a învins-o şi pe Emilie Amaron (Elveţia).

Tot vineri, judoka Andreea Chiţu a cucerit medalia de bronz la categoria 52 de kilograme. Andreea Chiţu a câştigat grupa A, după victorii în faţa unor adversare din Franţa şi Slovenia, dar în semifinale a fost învinsă de Odette Giuffrida (Italia), astfel încât a intrat în recalificări, iar în lupta pentru medalia de bronz învins-o pe Annabelle Euranie (Franţa). La aceeaşi categorie, Larisa Florian a fost eliminată în turul doi.

La categoria 48 de kilograme, Ioana Matei şi Violeta Dumitru au fost eliminate în primul tur, la fel ca şi Loredana Ohâi, la categoria 57 de kilograme, care a pierdut în turul doi.

Premiile totale la Grand Prix de la Samsun sunt de 100.000 de dolari, medalia de aur fiind răsplătită cu 3.000 de dolari, cea de argint cu 2.000 de dolari, iar cea de bronz cu 1.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici