Cornel Penescu a fost evacuat din vila din Piteşti

Patronul clubului din Liga a II-a FC Argeş, Cornel Penescu, a fost evacuat din vila sa din Piteşti, deoarece nu a putut să-şi plătească datoria către banca de unde obţinuse un împrumut de 12 milioane de lei.

241 afișări
Imaginea articolului Cornel Penescu a fost evacuat din vila din Piteşti

Cornel Penescu a fost evacuat din vila din Piteşti (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Banca a scos la licitaţie vila, care a fost achiziţionată pentru 1.300.000 de lei, iar familia Penescu este obligată să părăsească locuinţa.

Conform unor surse locale, Cornel Penescu va locui la cantonamentul echipei FC Argeş, numit "Baza Vulturilor", stabiliment situat la doar câţiva zeci de metri de vila în care a locuit în cartierul Trivale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici