Cornel Şfaiţer: FC Botoşani a primit licenţa pentru sezonul viitor

Preşedintele clubului FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat, marţi, că gruparea botoşăneană a fost anunţată de Federaţia Română de Fotbal că a primit licenţa pentru sezonul următor al Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

74 afișări
Imaginea articolului Cornel Şfaiţer: FC Botoşani a primit licenţa pentru sezonul viitor

Cornel Şfaiţer: FC Botoşani a primit licenţa pentru sezonul viitor (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Am primit licenţa pentru sezonul viitor. Aşadar avem dreptul să evoluăm în ediţia 2014-2015 a Ligii I. Pentru noi, cel mai important şi mai greu de realizat a fost criteriul financiar. Cu eforturi mari am reuşit să-l îndeplinim. Pentru noi mai rămâne acum problema stadionului. Trebuie să vedem cum rezolvăm cât mai repede nocturna şi sistemul de încălzire a gazonului", a spus Şfaiţer.

Oficialul formaţiei botoşănene a mai precizat că va face un memoriu legat de obligativitatea de a avea 2.000 de locuri acoperite pe stadion: "Pe lângă multe altele, suntem obligaţi să avem şi 2.000 de locuri acoperite pe stadion. Din câte ştiu eu, mai sunt echipe care nu îndeplinesc acest criteriu. Vom face un memoriu cu toţii, să cerem o derogare în acest sens".

După 29 etape, FC Botoşani ocupă locul 8 în Liga I, cu 38 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici